Bemutatkozás

Munkánk középpontjában a probléma megoldása, a feladat maradéktalan teljesítése áll: a legjobb megoldás megtalálása az adott műszaki problémára. Ennek rendeljük alá cégünk fejlesztését, szerszámparkunk kialakítását, a humán erőforrás kiválasztását és képzését, az ügyfelekkel folytatott kommunikáció módját és a többi törekvésünket.

Az épületgépészet minden területén dolgozunk, de az elmúlt években leggyakrabban fűtéskorszerűsítéseket végeztünk. Ez különleges szakmai kihívás: a rosszból jót építeni, a harminc-negyven éves rendszert felújítani úgy, hogy az megfeleljen napjaink elvárásainak! Munkatársaink többsége a cég indulásától nálunk dolgozik, munkájukat csoportvezetők, műszaki előkészítő és műszaki vezető mérnökök irányítják és segítik.

Működésünk során a gazdasági műszaki követelmények megkívánták tőlünk, hogy a különböző tevékenységeinket külön gazdasági társaságokba tömörítsük. Így jött létre 2007-ben a Line-Pipe Kft. ahol a tervezői és az egyre nagyobb számban bővülő mélyépítési munkálatainkat végezzük.

Évente megduplázott forgalmunk ma már meghaladja a 500 millió forintot. Ingatlan fejlesztői projektunkon belül az idei évben két darab irodát is vásároltunk, ahol egyéb adminisztratív munkáinkat látjuk el. Telephelyünkön iroda, műhely, parkoló és raktár található, valamint látványos bemutató és oktatóterem áll a rendelkezésünkre. A napi munkavégzésben 36 fő alkalmazotti státuszban lévő munkavállaló, melyből 28 fő fűtés és gázszerelő 5fő épületgépész mérnök, 3 fő adminisztratív munkaerő. Gázszerelő kollegáink közül öt fő rendelkezik nyomásszabályozó és gázmérő berendezések cseréjére jogosító igazolvánnyal.

Cégcsoportunk magas színvonalú szolgáltatását integrált minőségirányítási rendszer biztosítja.

Mindegy, hogy újonnan épített vagy felújítandó épületgépészeti rendszeren dolgozunk – olyan hatékony szervezetként akarunk működni, mely emberközeli és lojális az üzleti, valamint a társadalmi életben egyaránt. Referenciáink azt bizonyítják, hogy a feladatokat nem csak kivitelezői, anyagszállítói, hanem felhasználói, üzemeltetői oldalról közelítjük meg, első pillanattól a minőséget és a megrendelői elégedettséget tartva szem előtt.

Udvari Ferenc
épületgépész mérnök, tervező (G-2/02-0705),
felelős műszaki vezető (MV-Ép/Ég-02-51099),
marketing szakközgazdász (ct.)

Miért válasszon minket?

HATÉKONYSÁG

FEJLŐDÉS

MINŐSÉGI TELJESÍTÉS